В ралито се очаква да се включат  участници от различни

...
В ралито се очаква да се включат  участници от различни
Коментари Харесай

Трабанти от цялата страна се събират на рали в Лозница


В ралито се чака да се включат  участници от разнообразни краища на страната, последователи, членове на клуба и фенове на марката “Трабант ". Автопаркът предлага богато  многообразие – от коли с удивителен  дизайн и тунинг до модели, изцяло реставрирани  и запазили своя “оригинален тип ". 

Началото на мероприятието ще бъде обещано в 10,00 ч с тържествено разкриване, което ще се организира на стадиона в гр. Лозница. От там всички участници ще дефилират в колона из улиците на градчето, а в 12, 20 ч ще бъде даден старт на конкуренция за майсторско ръководство по авансово начертано трасе,  както и скоростна права посредством елиминации – за специфичната премия “Купата на кмета ", която ще бъде персонално връчена от кмета на гр. Лозница – Севгин Шукри. 

След привършване на спортната стратегия ще бъдат наградени спечелилите в обособените дисциплини. Награждаването е планувано за 14, 00 ч.  Ще бъдат раздадени купи за всяка една от дисциплините, настрана в категории мъже - дами, както и специфичната премия – “Купата на кмета ", връчена персонално от него на най-хубавия в надпреварата. За всички участници са планувани грамоти, сувенири и оценки като удостоверение за наличие в събитието.  

“Национален Клуб Трабант " е благополучен да бъде уредник на идното мероприятие  и ще посрещне с “добре пристигнали " всички фенове, съидейници, почитатели, посетители и другари на марката “Трабант ".  За поредна година се чака събитието да предложи доста позитивни страсти и радостно въодушевление на своята аудитория. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР